Здравейте, от доста време при по-големи неравности или дупки през, които преминавам бавно се чува едно пукане, отпред отдясно сякаш го чувам. С времето зачести и се чува по-често при по малки неравности. Като движа бързо волана ляво-дясно, сякаш пак се чува. Проверено е окачването отпред и отзад и уж нищо му няма... казаха ми, че вътрешен накрайник на рейката, но ляв има лек луфт, но пък да го чувам горе дясно? Някакви идеи да имате?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пукане при неравност 147
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от GaTio Покажи съобщениеЗдравейте, от доста време при по-големи неравности или дупки през, които преминавам бавно се чува едно пукане, отпред отдясно сякаш го чувам. С времето зачести и се чува по-често при по малки неравности. Като движа бързо волана ляво-дясно, сякаш пак се чува. Проверено е окачването отпред и отзад и уж нищо му няма... казаха ми, че вътрешен накрайник на рейката, но ляв има лек луфт, но пък да го чувам горе дясно? Някакви идеи да имате?
Comment
-
Обърни внимание на десния амортисьор. Като разклатиш вертикално предна дясна част, звукът има ли го?
- Ами не няма го това пукане или аз не мога да я раздвижа толкова колата
Пукането на накрайик се предава по металните части
- Ако се предава би ли стигнало от ляв накрайник до дясно чак през рейката?
Шарнири на горни и долни носачи да се проверят !
- Ами уж проверяваха всичко изглежда наред, но знам ли... слагаха щанга под гумата надигаха я докато колата беше леко повдигната с крик и уж всичко е наред...
Comment
-
На място,на изгасен мотор върти ляво-дясно....и слушай дали има чукане.Обърни внимание на ляв завой дясното колело ако е в бабуна или дупка,дали ще изпука или изтропа...щом казваш,че в дяс но усещаш шумове...мене на втулка на рейката ми мяза....ако всичко по окачването е тип-топ.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от GaTio Покажи съобщение
Пукането на накрайик се предава по металните части
- Ако се предава би ли стигнало от ляв накрайник до дясно чак през рейката?
.
Comment
-
При мен бяха дългите болтове на магарето-не бяха дозатегнати след разглобяване на предницата в сервиз за смяна на маншон.
Пукането при мен се чуваше при рязко потегляне и при екстремно спиранеAlfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
Comment